Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Νέος επίσημος χορηγός για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!


Την διεύρυνση των χορηγών για τη νέα αγωνιστική σεζόν ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με την εταιρία "Λιβάρδας Α.Ε" για επίσημη χορηγία, στο πλαίσιο της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία "ΛΙΒΑΡΔΑΣ Α.Ε." ως "Επίσημο Χορηγό" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Μία εταιρία αναγνωρισμένου κύρους όπως η "ΛΙΒΑΡΔΑΣ Α.Ε." εμπιστεύεται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υλοποίηση της επικοινωνιακής της πολιτικής, υπογράφοντας συμφωνία για ένα χρόνο, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια της ομάδας για διάκριση και επιτυχίες.
Σχετικά με την "ΛΙΒΑΡΔΑΣ Α.Ε."
Η ΛΙΒΑΡΔΑΣ Α.Ε. μετά από μια επιτυχημένη πορεία επί σειρά 35 και πλέον ετών στο χώρο της διαφήμισης, και ως εκ τούτου γνωρίζοντας καλά το χώρο αυτό, συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε συνεργασία με μεγάλους ευρωπαϊκούς -και όχι μόνο- οίκους αποκλειστικά σε διαφημιστικές και εμπορικές επιχειρήσεις.
Σκοπός της εταιρίας είναι η συνεχής αναζήτηση, ανά τον κόσμο, προϊόντων ένδυσης και συναφών ειδών, που προορίζονται για την κάλυψη κάθε ανάγκης των πελατών της για διαφημιστικούς σκοπούς, για ρουχισμό εργασίας, για τουριστικές επιχειρήσεις καθώς και για αθλητικές δραστηριότητες.
Τέλος, προτεραιότητα της εταιρίας ορίζεται η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της, η οποία επιτυγχάνεται με τη διαρκή παρακαταθήκη των προϊόντων, την άμεση αποστολή των εμπορευμάτων, τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει καθώς και με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της που βρίσκεται πάντα στη διάθεση του πελάτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου