Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Καλές οι υποσχέσεις, καλός ο ενθουσιασμός, ακόμη καλύτερα τα χρήματα. Ο Βασίλης Φλωρίδης έκανε προεδρική εμφάνιση στην Τούμπα, αποκαλύπτοντας την οριστική συμφωνία για ανάληψη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο από σήμερα κιόλας καλείται να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις του καταβάλλοντας 500.000 ευρώ στα ταμεία του συλλόγου. Η συμφωνία των δύο πλευρών δεν έχει αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα και ούτε πρόκειται μέχρι να μπουν σε μια σειρά ορισμένα ζητήματα. Κατ’ αρχήν ο ομογενής επιχειρηματίας να προσκομίσει στην επιτροπή επαγγελματική αθλητισμού τα έγγραφα που απαιτούνται για να αγοράσει μετοχές σε ανώνυμη εταιρία και να καταθέσει το επόμενο δεκαήμερο τα περίπου 6 εκατ. ευρώ που έχει υποσχεθεί σε λογαριασμό του Ερασιτέχνη, ώστε με τη σειρά του ο ΑΣ να κινήσει τις διαδικασίες για την ανάδειξη (νέας) διοίκησης Πρωτοδικείου. Αν όλα πάνε καλά θα περάσει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο (51%), έχοντας ως συμπαίκτη τον Γιώργο Σαχπατζίδη που ήδη έχει δώσει 250.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Γεωργιάδη και βάσει σχεδίου προβλέπεται να βάλει άλλα τόσα την προσεχή Δευτέρα. Στο νέο διοικητικό σχήμα, πρόεδρος θα είναι ο Φλωρίδης, πλαισιωμένος από τους Ζαγοράκη και Βρύζα που θα είναι αντιπρόεδροι.

Καλές οι υποσχέσεις, καλός ο ενθουσιασμός, ακόμη καλύτερα τα χρήματα. Ο Βασίλης Φλωρίδης έκανε προεδρική εμφάνιση στην Τούμπα, αποκαλύπτοντας την οριστική συμφωνία για ανάληψη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο από σήμερα κιόλας καλείται να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις του καταβάλλοντας 500.000 ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.

Η συμφωνία των δύο πλευρών δεν έχει αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα και ούτε πρόκειται μέχρι να μπουν σε μια σειρά ορισμένα ζητήματα. Κατ’ αρχήν ο ομογενής επιχειρηματίας να προσκομίσει στην επιτροπή επαγγελματική αθλητισμού τα έγγραφα που απαιτούνται για να αγοράσει μετοχές σε ανώνυμη εταιρία και να καταθέσει το επόμενο δεκαήμερο τα περίπου 6 εκατ. ευρώ που έχει υποσχεθεί σε λογαριασμό του Ερασιτέχνη, ώστε με τη σειρά του ο ΑΣ να κινήσει τις διαδικασίες για την ανάδειξη (νέας) διοίκησης Πρωτοδικείου.

Αν όλα πάνε καλά θα περάσει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο (51%), έχοντας ως συμπαίκτη τον Γιώργο Σαχπατζίδη που ήδη έχει δώσει 250.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Γεωργιάδη και βάσει σχεδίου προβλέπεται να βάλει άλλα τόσα την προσεχή Δευτέρα. Στο νέο διοικητικό σχήμα, πρόεδρος θα είναι ο Φλωρίδης, πλαισιωμένος από τους Ζαγοράκη και Βρύζα που θα είναι αντιπρόεδροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου