Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Και ο ΠΑΟΚ για Σανόγκο!

Εάν οι Γάλλοι δεν έχουν μπερδέψει τα ονόματα των ελληνικών ομάδων, οδηγούμαστε σε «μύλο» σχετικά με την απόκτηση του Μπουμπακάρ Σανόγκο. 


Ο Άρης φερόταν να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν για το δανεισμό του 29χρονου επιθετικού, όμως σε δημοσίευμά την Πέμπτη (11/8) η γαλλική εφημερίδα  "Le Parisien" εμπλέκει και τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για πρόταση και από το «Δικέφαλο του Βορρά». 


Πιο συγκεκριμένα, στο κείμενο που αναδημοσιεύεται και από την ιστοσελίδα "sportune.fr" αναφέρεται πως ο "Δικέφαλος" είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση ύψους 600.000 ευρώ στην Σεντ Ετιέν, προκειμένου να κάνει δικό του τον Ιβοριανό επιθετικό. Με βάση τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στον "Δικέφαλο" τη δεδομένη περίοδο, βέβαια, κάτι τέτοιο, βέβαια, φαντάζει... εξωπραγματικό. 


Στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται η τιμή που θα κάνει τον γαλλικό σύλλογο να πει το "ναι" για πώληση του παίκτη. Στην Σεντ Ετιέν θέλουν να τον πουλήσουν με όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα δεδομένου του ότι ο παίκτης κόστισε στους ''στεφανούα'' 5 εκατομμύρια όταν τον αγόρασαν από την Χόφενχάιμ.
Το μόνο που φαντάζει σίγουρο είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ της Σεντ Ετιέν και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη γαλλική ομάδα. Το μόνο που απομένει είναι να ορισθεί η τιμή πώλησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου