Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο Λίνο μιλάει για τον ΠΑΟΚ1

Ο Λίνο μίλησε την Τρίτη (26/4) στο "sport 103 fm"για όλα τα θέματα που αφοπούν τον ΠΑΟΚ.Ο βραζιλιάνος μπακ μίλησε για τα προσεχοί πλέι οφ,για την αγωνιστική κάμψη του δικεφάλου αλλά και για τα συναισθήματά του για τον ΠΑΟΚ.Τέλος ο Μασιέλ Λίνο φάνηκε αισιόδοξος για τα πλέι οφ και απάντησε πια είναι η μεγάλη του αγάπη,ο ΠΑΟΚ ή η Πόρτο.


Αρχικά είπε: "Μόλις επέστρεψα από την Πορτογαλία και είμαι έτοιμος να πέσω με τα μούτρα στην δουλειά εν όψει των πλέι οφ".
Στη συνέχεια δήλωσε:
Για το πως πέρασε στην Πορτογαλία: "Πέρασα πολύ όμορφα, είχα την ευκαιρία να δω παλιούς φίλους. Ξεκουράστηκα, άλλαξα παραστάσεις χαλάρωσα και επέστρεψα με πολλή διάθεση και όρεξη περιμένοντας την κλήρωση των πλέι οφ. Μίλησε με πρώην συμπαίκτες μου. Χαίρομαι πολύ που η Πόρτο διεκδικεί το Europa League, επίσης, χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Βιγιαρεάλ και τώρα αυτή βρίσκεται στον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Πόρτο. Δίνω πολλές πιθανότητες στην Πόρτο για κατάκτηση του τροπαίου. Θα πόνταρα στην Πόρτο, έχει πολλούς καλούς παίκτες".
Αν έχει κάποια προτίμηση σχετικά με το πρόγραμμα των πλέι οφ: "Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέξουμε και να είχαμε, όμως, δεν είναι σωστό. Δεν μας νοιάζει η σειρά των αγώνων, θέλουμε σε όλα νίκες. Έχουμε πολλή όρεξη, ξεκουραστήκαμε και είμαστε έτοιμοι".
Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: "Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Δεν ήταν πάντα αγωνιστικό το θέμα. Υπήρχαν παιχνίδια που ήμασταν καλοί αλλά δεν σκοράραμε παρόλο που είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Στα πλέι οφ θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και την ατυχία, ώστε να πραγματοποιήσουμε καλή πορεία στην διοργάνωση".
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει... Τούμπα την βαθμολογία των πλέι οφ και να προκριθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: "Θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό. Θα αγωνιστούμε με πολύ καλές ομάδες, τα πάντα είναι πιθανά. Καμιά φορά οι χειρότερες κερδίζουν τις καλύτερες. Νομίζω ότι από πίσω θα βρεθούμε μπροστά".
Στο σχόλιό του για τον Ολυμπιακό Βόλου ανέφερε: "Πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, εξέπληξε όλο τον κόσμο. Μην ξεχνάμε ότι ανέβηκε φέτος από την δεύτερη κατηγορία. Θέλει προσοχή, έχει έμπειρο προπονητή, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Άξιζε να είναι στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι ίσως κάνει ζημιές σε όλες τις ομάδες".
Σε ερώτηση για το αν η καρδιά του λέει Πόρτο ή ΠΑΟΚ απάντησε: "Η καρδιά μου τώρα λέει ΠΑΟΚ. Βρίσκομαι εδώ. Και με αντίπαλο την Πόρτο πάλι ΠΑΟΚ θα έλεγε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου