Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Προσαρμοστήκαμε, γι' αυτό αποδίδουμε"


Δύο από τα πλέον βασικά στελέχη του ο Πάμπλο Κοντρέρας και ο Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν οι "εκπρόσωποι" του ΠΑΟΚ στην εκδήλωση της Nova και της Λίγκας για τους κορυφαίους του φετινού πρωταθλήματος.
Οι δύο άσσοι του "Δικεφάλου" επιλέχθηκαν στην καλύτερη 18αδα και με τις δηλώσεις τους κατά τη διάρκεια της βράβευσής τους έδειξαν πόσο άνετα αισθάνονται στους "ασπρόμαυρους".
" Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Είναι τιμή να κάθομαι μαζί με τους σπουδαίους παίκτες. Σίγουρα έχω προσαρμοστεί (μετά από σχετική ερώτηση των παρουσιαστών της εκδήλωσης). Αν δεν είχα προσαρμοστεί μετά από τρία χρόνια, πότε θα προσαρμοζόμουν;", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Κοντρέρας.
 
Σε ανάλογο ύφος ήταν και οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση: "Για μένα ο Σάντος είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος. Τον γνωρίζω εδώ και δέκα χρόνια, μιλάμε συχνά και πιστεύω πως έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα να πω ότι νιώθω Έλληνας. Όπως είπε και ο Πάμπλο δε γίνεται μετά από τρία χρόνια να μην είχα προσαρμοστεί. Αν δεν το είχαμε κάνει αυτό δε θα μπορούσαμε να αποδώσουμε".

Άγγιξε το βραβείο ο Αθανασιάδης
Ένα τρίτο ΠΑΟΚτσήδικο βραβείο θα μπορούσε να έρθει από τον Στέφανο Αθανασιάδη για την ασίστ που έβγαλε στον Σαλπιγγίδη, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ,όμως, πήρε τις δύο από τις τρεις ψήφους που χρειαζόταν (Τσιώλης, Δώνης). Τον κέρδισε στο νήμα ο Τζιμπρίλ Σισέ για την πάσα που έδωσε στον Βύντρα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου